Ποιοί είμαστε;

Ιδανικό δάπεδο
Σε ένα ιδανικό σπίτι.

Η εταιρία IDEAL FLOOR είναι μια σύγχρονη, δυναμική και άρτια εξοπλισμένη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των βιομηχανικών και ειδικών απαιτήσεων δαπέδων, αναλαμβάνοντας εργασίες που αφορούν σε :

Αντιολισθητικές ράμπες, Αυτοεπιπεδούμενα – Βιομηχανικά – Βοτσαλωτά – Εποξειδικά δάπεδα, γεμίσματα και εμποτισμούς δαπέδων, εφαρμογή πέτρας TEPOSTONE και κυβόλιθων, θερμομονώσεις, μονώσεις, στεγανοποιήσεις, πατητή τσιμεντοκονία, σταμπωτό – χαλαζιακό τοίχου και δαπέδου.

Η iFloor, σας προσφέρει καινοτόμες ιδέες και λύσεις, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση τεχνικής και σχεδιασμού, για διαφορετικούς τομείς εφαρμογών, εξασφαλίζοντάς σας μοναδικά πλεονεκτήματα τόσο από την άποψη της τεχνικής απόδοσης όσο και της εμφάνισης.

Τεχνική εταιρία
Ιdeal FLOOR

Η αποστολή μας

Η συσσωρευμένη εμπειρία μας στους τομείς της δραστηριότητάς μας αποτελούν εγγύηση για το κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, τόσο ως προς την ποιότητα των εφαρμογών, όσο και ως προς την τήρηση των προθεσμιών και των χρονοδιαγραμμάτων της κάθε κατασκευής. Επιπλέον, μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των σχετικών τεχνολογιών, ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε καινοτόμες, λειτουργικές λύσεις σε όλο το φάσμα των οικοδομικών εργασιών.

Γιατί εμάς;

Με βασικούς πυλώνες την εμπειρία όλων αυτών των ετών, την συνέπεια, την τεχνογνωσία, τον σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό, σε πάντρεμα με μια άρτια εξιδεικευμένη ομάδα τεχνικών, η IDEAL FLOOR εξελίσσεται διαρκώς μέσα στα χρόνια δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα, συνεργάζετε με καινοτόμους οίκους της ελλάδας και του εξωτερικού βελτιώνει τις εγκαταστάσεις της και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της και διεκδικεί επάξια μια σημαντική θέση μεταξύ των πρωτοπόρων εταιριών του κατασκευαστικού κλάδου.

Τι μας διακρίνει;

  • Εμπειρία
  • Εγγύηση σε κάθε έργο
  • Ποιότητα εργασιών
  • Εξειδικευμένες λύσεις
  • Άριστα υλικά
  • Έμπειροι τεχνικοί
  • Συνέπεια εργασιών
  • Άψογα αισθητικά αποτελέσματα
Κατασκευάζουμε

-->

Sneak Peak Gallery

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Labore numquam esse vitae recusandae qui aspernatur, blanditiis, laboriosam dignissimos dolore facere provident ex? Porro, praesentium consectetur tempore. Nulla, error eius dolorem.

Η επιβράβευση μας

Στα 20 χρόνια δράσης μας στον χώρο των δαπέδων, μονώσεων, στεγανοποιήσεων και ελαιοχρωματισμών, είχαμε την τιμή να διαμορφώσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με πάνω απο 10000 πελάτες. Τα εγγυημένα αποτελέσματα της δράσης μας συνέβαλαν στην ανάπτυξη μιας εξυπηρετικής, επαγγελματικής και αξιόπιστης εικόνας, οπού αποκτήσαμε πραγματικές κι ανθρώπινες σχέσεις με τον καθέναν ξεχωριστά.

0

+

Ευχαριστημένοι πελάτες

0

+

Δημόσια έργα

0

+

Επαγγεματικοί χώροι

0

+

Ιδιώτες

Που θα μας βρείτε;

Μεταβείτε στην σελίδα επικοινωνίας για να εικοινωνήσετε μαζί μας, να επισκεφθείτε κατόπιν ραντεβού την έδρα μας στο Χαλάνδρι Αττικής, καθώς και να συνδεθούμε στα αγαπημένα σας και πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.
Είμαστε στην διάθεση σας να σας προσφέρουμε τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μας και να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη.

Γνωριστε μας