//Ελαιοχρωματισμοί
Ελαιοχρωματισμοί2017-02-12T17:00:59+00:00

Ελαιοχρωματισμοί

Γενικά για το καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει να σπατουλάρουμε τον τοίχο στην ποιότητα αρεσκείας μας και έπειτα να βάφουμε με πλαστικά η ακρυλικά χρώματα αναλόγως της χρήσης και της επιφάνειας του τοίχου. Αδιαβροχοποιούμε εξωτερικούς τοίχους με τα ανάλογα υλικά για την διατήρηση των χρωμάτων και συντήρηση των σοβάδων. Δημιουργούμε τεχνοτροπίες σε τοίχους σε ποικίλα χρώματα και υφές όπωςStucco Veneziano και απεικονίζουμε βάφοντας και ζωγραφίζοντας οποιοδήποτε θέμα στον τοίχο για να διακοσμήσουμε τοίχους.

Πλαστικά χρώματα ελαιοχρωματισμός τοίχου Εφαρμόζονται σε τοίχους που δεν απαιτούν σπατουλάρισμα στόκου. Τοίχους δηλαδή που είτε είναι είδη λύει όπως ο τοίχος γυψοσανίδας ή σε τοίχους που δεν επιθυμείται ο στόκος όπως οι εξωτερικές επιφάνειες μιας κατοικίας ή κτιρίου γενικότερα. Η διαδικασία: Τρίψιμο όλων των επιφανειών (σοβάδων).. Αστάρωμα με αστάρι ακρυλικού. Βάψιμο 1ο χέρι με πλαστικό χρώμα. Ψιλό-στοκάρισμα όπου απαιτείται. Τρίψιμο των επιφανειών. Βάψιμο 2 επιπλέον χέρια πλαστικό χρώμα.

Χρώματα ακρυλικά – σπατουλαριστά ελαιοχρωματισμοί σε εμφανή Μπετό Οι ελαιοχρωματισμοί με ακρυλικά χρώματα εφαρμόζονται κατά κανόνα σε τοιχία, ταβάνια από μπετόν, σε μάνδρες και όπου αλλού απαιτείται εξομάλυνση των επιφανειών του μπετόν. Η διαδικασία: Τρίψιμο όλων των επιφανειών με σβουράκι.. Αστάρωμα με αστάρι ακρυλικού.. Σπατουλάρισμα 2 ή 3 χέρια όπου χρειάζεται με παρετίνα.. Τρίψιμο όλων των σπατουλαρισμένων επιφανειών. Αστάρωμα με αστάρι VIVEDUR. Βάψιμο 1οχέρι με ακρυλικό χρώμα. Ψιλό-στοκάρισμα όπου απαιτείται. Τρίψιμο των επιφανειών. Βάψιμο 2 επιπλέον χέρια ακρυλικό χρώμα.

Ακρυλικά τοίχου Τα ακρυλικά χρώματα είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση.Αραιώνονται με νερό αλλά όταν στεγνώσουν έχουν μεγάλες αντοχές στο νερό. Διαδικασία: Τρίψιμο όλων των επιφανειών (σοβάδων).Αστάρωμα με αστάρι VIVEDUR. Βάψιμο 1ο χέρι με ακρυλικό χρώμα. Ψιλό-στοκάρισμα όπου απαιτείται. Τρίψιμο των επιφανειών. Βάψιμο 2 χέρια ακρυλικό χρώμα.

Ελαιοχρωματισμός με υδροχρώματα Αποτελούν οικονομική επιλογή ελαιοχρωματισμού με μειωμένη ανθεκτικότητα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα χρώματα. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε οροφές. Η Διαδικασία: Τρίψιμο όλων των επιφανειών (σοβάδων).Ψιλό-στοκάρισμα όπου απαιτείται. Τρίψιμο των επιφανειών. Βάψιμο 2 χέρια υδρόχρωμα.

Ελαιοχρωματισμός σε Κάγκελα – Ασανσέρ πόρτες – Σιδερένιες Πόρτες Μεταλλικές επιφάνειες εξομαλύνονται, επεξεργάζονται για την αποφυγή σκουριάς και βάφονται με σκοπό να γίνουν έγχρωμα, λεία και προστατευμένα από την υγρασία. Η διαδικασία: Τρίψιμο και καθαρισμός των επιφανειών από γρέζια. Βάψιμο 2 χέρια μίνιο. Βάψιμο 2 χέρια ντούκο χρώμα.

Ελαιοχρωματισμός σε Ξύλινες Πόρτες και πόρτες από MDF, κατά κανόνα απαιτούν μεγάλη επιμονή και πολλαπλές διαμορφώσεις για να έχουν λείες επιφάνειες που να αντανακλούν τον φωτισμό και να έχουν ωραίες γωνίες. Η διαδικασία: Τρίψιμο των πορτών. Αστάρωμα με αστάρι μετάλλου. Στοκάρισμα με ακρυλικό στόκο. Τρίψιμο των πορτών. Στοκάρισμα με ακρυλικό στόκο. Τρίψιμο των πορτών. Πέρασμα με βελατούρα. Τρίψιμο των πορτών. Βάψιμο 3 χέρια χρώμα.